ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κων/νου Καραμανλή 35 Αγ. Ιωάννης καλαμαριά, 551 34 Θεσσαλονίκη

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 6907702742

Zaneta Barska Translations

Zaneta Barska Translations

Zaneta Barska Translations - Η πολωνική φωνή της επιχείρησής σας

 

Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για επικοινωνία στην πολωνική γλώσσα αυξάνεται συνεχώς: από μεταφράσεις των εταιρικών εγγράφων και προϊόντων μέχρι δημιουργία πρωτότυπων κειμένων και τοπική προσαρμογή της ιστοσελίδας σας.

Η Zaneta Barska Translations παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες σας στην πολωνική γλώσσα. Ιδρύθηκε το 2014 από την Ζανέτα Μπάρσκα για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματικές μεταφράσεις μεταξύ της ελληνικής και πολωνικής γλώσσας.

Η Ζανέτα Μπάρσκα είναι πτυχιούχος μεταφράστρια, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών. Προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης από τα Ελληνικά και Αγγλικά στα Πολωνικά και από τα Πολωνικά στα Ελληνικά. Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν συγγραφή και επιμέλεια κειμένων, επικοινωνία με πελάτες στην Πολωνία, διερμηνεία. Ο στόχος της είναι να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις στην ανάπτυξη συνεργασιών με την Πολωνία και στην προσέλκυση καινούργιων πελατών χάρη στο άψογα μεταφρασμένο υλικό.

 

Για την επιτυχή επικοινωνία σας με την Πολωνία, επισκεφτείτε την σελίδα www.polishtranslator.gr ή στείλτε μήνυμα στο [email protected] */ // -->