ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κων/νου Καραμανλή 35 Αγ. Ιωάννης καλαμαριά, 551 34 Θεσσαλονίκη

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 6907702742

Goldair Group

Goldair Group

Η  Goldair Cargo Α.Ε. , είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου των διεθνών μεταφορών και Logistics. Ανήκει στον όμιλο Goldair , ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελληνική αγορά στον χώρο των μεταφορών και του τουρισμού , από το 1955 .Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Αθήνα , όπου και λειτουργούμε αποθήκες συνολικής έκτασης 80.000 τ.μ. . Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, με ευδιάκριτη αυτόνομη και ανεξάρτητη εμπορική και επιχειρησιακή δραστηριότητα , βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βι. Πε. Σίνδου με γραφεία 500 τ.μ. και αποθηκευτικούς χώρους 2.500 τ.μ. (συνολικά 3000 τ.μ.) και απασχολεί προσωπικό 20 υπαλλήλων .

Η μεταφορική δραστηριότητα  που προσφέρουμε , έχει να κάνει  με παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών ανταγωνιστικού κόστους , σε όλων των ειδών τις μεταφορές.

Συγκεκριμένα στον τομέα των οδικών μεταφορών υπάρχουν   εβδομαδιαίες διπλές και περισσότερες, τακτικές αναχωρήσεις  αυτοκινήτων καθ’ ολοκληρία ελεγχομένων από εμάς , από και προς τις εξής Ευρωπαϊκές χώρες :

Ιταλία   ,  Γερμανία  ,    Ισπανία  ,   Γαλλία   ,   Αυστρία  ,  Ελβετία  ,   Βέλγιο   , Ολλανδία  ,  Τσεχία  ,   Αγγλία  ,   Πολωνία   ,  Ουγγαρία  ,  Τουρκία.

Ακόμη με το εξειδικευμένο παγκόσμιο  δίκτυο ανταποκριτών μας , μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες των αεροπορικών και θαλασσίων μεταφορών σας από οποιοδήποτε αεροδρόμιο ή λιμάνι του κόσμου.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας  , βρίσκεται πάντοτε στην διάθεσή σας , προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε