ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ορφανίδου 6, 54626, Θεσσαλονίκη

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 54 7771

Συνεργασια με το Επιμελητηριο Κοζανης

  • 1500544699

Επίσκεψη  στο  επιμελητήριο Κοζάνης πραγματοποίησε ο  πρόεδρος Λαζαρίδης Κύρος συνοδευόμενος από  την κ. Τσιρανίδου  Κυριακή μέλος του ΔΣ  αρμόδια  για θέματα  ελληνικών  επιμελητηρίων.

Στα  γραφεία του   επιμελητήριου τους υποδέχτηκε ο  πρόεδρος κ. Κυριακίδης Κωνσταντίνος και συζήτησαν για  περισσότερο  από μια  ώρα θέματα  κοινού ενδιαφέροντος για  τους δυο φορείς .

Αποφασίστηκε  από  κοινού η συνεργασία των  δυο  επιμελητηρίων με  σκοπό  την πιθανή εξαγωγή προϊόντων από  εταιρίες  μέλη  του επιμελητήριου  Κοζάνης στην  τεράστια αγορά της Πολωνίας αλλά  και την περαιτέρω ανάπτυξη  των  δραστηριοτήτων των μελών μας  στις αγορές  του νομού  Κοζάνης.

Πρώτο  δείγμα αυτής  της προσπάθειας θα  είναι η συμμέτοχη του ΕλληνόΠολωνικού επιμελητήριου  με περίπτερο  που θα   προβάλει  τα μέλη του στην  ετήσια  εμπορική έκθεση που  διοργανώνει  το  επιμελητήριο  Κοζάνης.

Επίσης συζητήθηκε η πιθανότητα  για συμμετοχή  του επιμελητήριου Κοζάνης σε μεγάλη έκθεση  στη  Βαρσοβία τον  προσεχή  χειμώνα για  προώθηση των προϊόντων και  των υπηρεσιών των μελών του.

Στη  συνάντηση  πήραν μέρος εκτός από  τους  πρόεδρους των δυο επιμελητηρίων η κ. Τσιρανίδου  Κική μέλος του ΔΣ καθώς  επίσης και  από πλευράς του επιμελητήριου  Κοζάνης ο  γενικός  γραμματέας  κ. Μητλιάγκας  Ιωάννης και η κ. Καρακουλάκη  Αικατερίνη Προϊστάμενη  Διεύθυνσης.