ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ορφανίδου 6, 54626, Θεσσαλονίκη

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 54 7771

Συναντηση με την πρεσβη της Πολωνικης Δημοκρατιας στην Ελλαδα

  • 1503314827

Συνάντηση  με  την  πρέσβη  της  Πολωνικής  Δημοκρατίας  στην  Ελλάδα  κυρία  Anna Barbarzak, είχε  ο πρόεδρος  του  ΕλληνόΠολωνικού  Επιμελητήριου  Λαζαρίδης  Κύρος στην πρεσβεία της  Πολωνίας  στην Αθήνα  στις 1/8/2017 κατόπιν  ευγενικής πρόσκλησης  που λάβαμε.
Στη  συνάντηση  που διήρκησε  για  πάνω από  μιάμιση  ώρα, συζητήθηκαν  διεξοδικά  οι  οικονομικές  και  επενδυτικές σχέσεις των  δυο  χωρών. Τέθηκαν  οι βάσεις για μια δυνατή συνεργασία  και  οριοθετήθηκαν  με   χρονοδιάγραμμα   οι  επόμενες  κινήσεις για δράσεις  που θα έχουν  σκοπό  την  ενδυνάμωση  των οικονομικών σχέσεων  των δυο  χωρών.
Η  Πρέσβης της Πολωνίας στην Αθήνα, τόνισε  ότι η περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας είναι  ένας σημαντικός συνεργάτης για  τους  Πολωνούς επιχειρηματίες.  Ως  εκ τούτου, ελπίζουμε ότι- μέσα από το νεοσύστατο Επιμελητήριο- οι επαφές και  οι  συνεργασίες  στο εμπόριο και  τις  επενδύσεις θα ενταθούν και θα αποκτήσουν  δυναμική αντάξια  των στόχων για  την συνεργασία επιχειρήσεων των δυο χωρών.

Η Πρέσβης ευχαρίστησε για  την  έως τώρα  δραστηριότητα του επιμελητήριου αλλά για την δέσμευση για την μελλοντικές κινήσεις και δράσεις .