ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κων/νου Καραμανλή 35 Αγ. Ιωάννης καλαμαριά, 551 34 Θεσσαλονίκη

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 6907702742

Natura Food 2017

  • 1512588477

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  συμμέτοχη του Ελληνο-πολωνικού επιμελητηρίου στην έκθεση Natura food  στο Λοτζ της Πολωνίας.

Η θεματολογία της έκθεσης αφορούσε ποιοτικά και βιολογικά προϊόντα.

Το ελληνικό μας περίπτερο φιλοξένησε προϊόντα των μελών μας, όπως  βιολογικά βότανα GReco, Σπιρουλίνα Νιγρίτας  ελαιόλαδο ΒΙΟ, πάστα ελιάς, ελιές καλαμών, βιολογικά ξύδια, βιολογικά Σύκα καθώς και παραδοσιακά καλλυντικά όπως το  πράσινο σαπούνι  Κέρκυρας Πατουνη.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Μαρκόπουλος (μέλος μας -συντονιστής της έκθεσης στο Λοτζ) η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις 11.000 με βάση τα επίσημα στοιχειά (εισιτήρια εισόδου), ενώ το κοινό που επισκέπτεται την συγκεκριμένη έκθεση είναι επαγγελματίες και πολίτες που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα.

Πολύ σημαντικό ρολό επίσης στο να μην περάσει «απαρατήρητο»  το περίπτερο μας  αποτέλεσε  το σημείο  που μας παραχώρησαν οι διοργανωτές της έκθεσης , καθώς και το στόλισμα του με «άρωμα και χρώμα Ελλάδας» (Φώτο)

Εν κατακλείδι, η συγκεκριμένη έκθεση, αποτέλεσε ελπιδοφόρα αρχή και  εναρκτήρια δράση για  διοργάνωση στο μέλλον αντιστοιχών ή άλλων θεματικών εκθέσεων στην Πολωνία από το Επιμελητήριο μας .

Περισσότερες  φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ